2L

hemsidanbilder-8

Vem är du och vad har du för tidigare erfarenheter i Spexet?

Hej! Jag heter Nils och jag är 27 år gammal, uppvuxen i Värmland. Jag har tidigare varit med i spexet som SM, Dekor, Dekor och 2L.

Vad gör man i 2L?

2L ansvarar för all ljud- och ljusutrustning under föreställningarna. Detta innebär att vi tillsammans kopplar in och mixar ljudet för att alla lyssnare ska få en så bra upplevelse som möjligt. Dessutom skapar vi egna ljudeffekter. Även ljussättningen gör 2L och den bidrar enormt till den fantastiska spexupplevelsen som Jubelspexet levererar. Utöver allt detta har vi oerhört kul tillsammans!

Hur tidskrävande är det att vara med i 2L?

2L kommer under året vara med på varje samrep, scenrep och under hela föreställningsveckan. Under hösten innebär det en gång varannan vecka, och under våren något oftare då vi repar lite mer intensivt. Utöver det kommer 2L även ses för att hänga och för att ta fram ljudeffekter med mera.

Vad krävs för förkunskaper?

Det krävs inga förkunskaper för att vara med i 2L. Det enda som krävs är ett stort intresse för att lära sig mer om ljud och ljus.

Varför ska man söka Jubelspexet och speciellt 2L?

Jubelspexet är något av det häftigaste en kan vara med i. Tillsammans med alla fina människor skapar vi något helt fantastiskt och alla bidrar lika mycket. Just 2L ska du söka för att få göra en enorm skillnad för hur hela spexet upplevs, och framförallt för att få ha enormt kul och lära dig massor. Dessutom har 2L de bästa sittplatserna på varje föreställning!

Vad tycker du är roligast med att få vara med i Jubelspexet?

Jag tycker gemenskapen och sammanhållningen är helt fantastisk. Och det häftigaste av allt är när man under föreställningsveckan får se och uppleva allt vi tillsammans skapat!