2L

Viktor- 2L

Vad gör man i 2L?
2L ansvarar för allt ljud och ljus under föreställningen för att publiken ska få uppleva hela spexkänslan på bästa möjliga sätt. Vi soundcheckar, mixar ljudet, gör ljudeffekter och står även för ljussättningen av showen!
 

Hur tidskrävande är det att vara med i 2L?
2L är med hela föreställningsveckan, under de två dekorrepen på våren och under varje samrep hela spexåret. Det motsvarar en gång varannan vecka under hösten, och lite intensivare under våren då vi har några extra rep. 2L träffas även för att skapa ljudeffekter och självklart bara för att ha kul tillsammans ibland.
 

Vilka förkunskaper krävs?
Det enda som krävs för att vara med i 2L är intresset att lära sig om ljud och ljus. Allt man behöver kunna kommer vi lära oss tillsammans, så inga förkunskaper krävs.
 

Varför ska man söka Jubelspexet och speciellt 2L?
För att det är bland det roligaste man kan vara med i! Det är en superchans att få träffa så mycket nya människor på sektionen, och det är alltid lika imponerande att se vad alla hjälpt till att skapa. Just 2L ska du söka för att du får lära dig otroligt mycket, du får bidra enormt till hur spexet upplevs och framför allt är det hur kul som helst!
 

Vad tycker du är roligast med Jubelspexet?
Det absolut bästa med spexet är att få träffa så många man inte annars hade träffat, och den gemenskapen som så naturligt bildas, och att få se slutresultatet av allas arbeten under föreställningsveckan är magiskt!