Directeurer

Anne och Jonathan – Directeurer

Dirrar

Vilka är ni och vad har ni för tidigare erfarenheter i Spexet?
Vi heter Anne och Jonathan och är Spexets Directeurer!

Anne är 22 år, pluggar fjärde året på Design och Produktframtagning med masterinriktning Industriell Ekonomi, och har tidigare varit Doku 2017, C-Doku samt B-skådis 2018, och därefter i Kårspexet som Sqådis 2019.

Jonathan är 25 år, började plugga Design och Produktframtagning ht-15 och har tidigare varit Dekor 2016, C-Dekor 2017, Skoj 2018 och Manus 2019.
 

Vad har ni för uppgift i Spexet?
Vi har det yttersta ansvaret för Jubelspexet som organisation och ser till att alla delar går ihop med varandra och i tid. Vi finns också för att alla ska känna sig trygga och uppskattade i Spexet, och framför allt att de ska ha kul!
 

Varför ska en söka till Jubelspexet?
För att det är en så otroligt givande erfarenhet på så många nivåer! En får lära sig teknisk kompetens inom ens grupps ansvarsområde och lär samtidigt känna så många fantastiska maskinstudenter. Många av dessa kommer hjälpa en enormt under studietiden och några kommer vara ens vänner för livet!
 

Vad tycker ni är bäst med att vara med i Jubelspexet?
Den unika gemenskapen! Sen är det en riktigt mäktig upplevelse att se så många individer jobba mot ett gemensamt mål och sedan få se resultatet från ett års arbete!