Directeurer

Sofia och Ludvig – Directeurer

Soffkudde21

Vilka är ni och vad har ni för tidigare erfarenheter i Spexet?
Vi heter Sofia och Ludvig och är Spexets Directeurer!

Sofia är 23 år, började plugga på Design och Produktframtagning 2016 och läser nu efter ett mindre uppehåll förberedande till Mastern inom Innovationsledning och Produktutveckling. Tidigare i spexet har Sofia varit SKOJ 2017, SKOJ 2018, sopran i Kören 2019 och Cello i Orquester 2020.

Ludvig är 25 år, började plugga på Maskin 2015 och läser nu sista året på sin master inom Teknik och Hållbar utveckling. Tidigare i spexet har Ludvig varit Dekor 2016, Dekor 2017, C-Dekor 2018 och C-Orquester på bas 2020
 

Vad har ni för uppgift i Spexet?
Vår huvuduppgift är att se till att alla trivs i spexet och har ett så roligt år som möjligt. Utöver det har vi även det yttersta ansvaret för Jubelspexet som organisation och ser till att allt fungerar som en riktig Maskin! Därför har vi tagit ut vår otroligt kompetenta chefsgrupp!
 

Varför ska en söka till Jubelspexet?
För att spexet är så otroligt kul! Det är en unik upplevelse att få lära känna så många Maskinare varje år och tillsammans med ens nyfunna vänner jobba mot ett gemensamt mål. Några av dessa vänner kan även bli ens bästisar livet ut!
 

Vad tycker ni är bäst med att vara med i Jubelspexet?
Helt klart gemenskapen! Spexet är en stor härlig familj där alla är välkomna. Vi tycker det är superroligt att lära känna hela spexet och hoppas på att få hänga med alla grupper under året!