Doku

Anni- Doku

Vad gör man i Doku?
Det är vi som ser till att alla minns föreställningen och försöker fånga årets spexanda! Under tiden som alla grupper arbetar med att förbereda sitt ser vi till att fota och filma samtidigt som vi arbetar med egna superkul projekt. Dessutom får Doku agera paparazzi under alla fester!

I slutet av spexåret under föreställningsveckan i april filmar, klipper och textar vi hela föreställningen. Alla våra bilder och videos kompileras till sist ihop på ett USB som delas ut till alla spexare.
 

Hur tidskrävande är det att vara med i Doku?
Under hösten kommer vi ha ett fysiskt lunchmöte samt en kväll i veckan. Dessutom blir det kul med flera häng inom gruppen, och kanske några med andra spexgrupper! Sedan efter jul kommer det hända lite mer för alla då det även kommer tillkomma dekorrep, målarhelger och annat skoj. Allt avslutas med föreställningsveckan i april där man också förväntas kunna delta alla dagar.
 

Vilka förkunskaper krävs?
Inga alls! Nyfikenhet och intresse är mer värt än förkunskaper i det här sammanhanget, det är jättekul med en taggad grupp! Det kommer att finnas tillfällen med genomgångar för att lära sig om vår utrustning och programvara. Alla medlemmar behöver dock tillgång till en systemkamera och en dator.
 

Varför ska man söka Jubelspexet och speciellt Doku?
Hela spexet arbetar tillsammans mot en gemensam slutprodukt, som Doku får vi se det fröet gro som dess närmaste åskådare! Och sök Doku för att få möjligheten att utveckla en kreativ hobby, vi har dessutom bästa publikplats från dag ett till slutfesten!
 

Vad tycker du är roligast med Jubelspexet?
Det är självklart mäktigt att se hela produktionen växa fram, men det absolut bästa med spexet är gemenskapen!