Musikproducenterna

hemsidanbilder-9

Vem är du och vad har du för tidigare erfarenheter i Spexet?

Jag heter Eric och är 23 år gammal. Jag har hållit på med musik hela livet och då främst solo- och körsång. Jag var med i MuP förra året vilket var otroligt roligt och lärorikt.

Vad gör man i MuP?

MuP har den stora äran att arrangera musiken som valts till spexet. Vi ser till att alla har något att spela eller sjunga, gärna utmanande och med en twist.

Hur tidskrävande är det att vara med i MuP?

I MuP finns stor möjlighet att anpassa tiden själv då en stor del i arbetet görs på egen hand eller i par. Utöver de gemensamma repetitionerna som är varannan vecka kommer vi ha en träff i veckan för feedback, häng och tips.

Vad krävs för förkunskaper?

En kärlek för musikskapande och en viss instrument- eller sångvana. Noter och allt sånt är bra att kunna men det går också att lära sig av varandra.  

Varför ska man söka Jubelspexet och speciellt MuP?

Framförallt för att få ett fantastiskt kul år med kreativa pauser från studierna. Som MuP har man ju dessutom oerhört stort inflytande över det slutgiltiga musikaliska resultatet i spexet och hur fett är inte det?

Vad tycker du är roligast med att få vara med i Jubelspexet?

Att lära känna så många härliga människor på så kort tid. Alla arbetar mot ett gemensamt mål vilket bidrar till en fantastisk gemenskap.