PReko

Samuel och Lukas – PReko

Vad gör man i PReko?
PReko får det bästa av två världar! Vi sysslar med Photoshop och InDesign för att skapa det grafiska till Jubelspexet, men även bokför och sköter vi ekonomin!
 

Hur tidskrävande är det att vara med i PReko?
Under en vanlig vecka har vi ett lunchmöte samt ett kvällshäng. Under lunchmötet planerar man lite för den kommande veckan och under kvällshänget photoshopar och bokför vi. Sen är det superkul att hänga med gruppen på fritiden utöver detta typ ses på en bar, hos någon eller varför inte ute till havs!
 

Vilka förkunskaper krävs?
Absolut inga alls, bara ett intresse för att lära sig!
 

Varför ska man söka Jubelspexet och speciellt PReko?
Om en tycker om att lära känna och hänga med ett gäng härliga människor och gå på fest är Jubelspexet helt rätt plats! Känner sig inte en redo att stå på scen men ändå är taggad på att engagera sig så är PReko en perfekt grupp för dig.
 

Vad tycker du är roligast med Jubelspexet?
Det roligaste med Jubelspexet är att få skapa något unikt tillsammans som grupp där många fler får njuta av. Från egen design till verklig produkt är en obeskrivlig känsla. Att få chansen att lära sig nya saker från två områden: grafisk design och ekonomi är extremt roligt. Utöver detta fås ett helt nytt fantastiskt gäng med nya vänner!