Spexmästeriet

IMG_5343Final

Vem är du och vad har du för tidigare erfarenheter i Spexet?
Hej! Mitt namn är Henrik och jag går tredje året på P-programmet. Jag är en glad skåning på 23 år från Malmö. Jag har tidigare varit med i Jubelspexet en gång som 2L och är supertaggad på att få leverera grymma spexfester i år som C-SM.

Vad gör SM?
SM fixar riktigt feta spexfester och pubar för alla som är med i Jubelspexet. Vi fixar även fika och lunch ibland och hjälper till att sprida glädje till resten av spexet. Utöver detta så har vi även sjukt roligt tillsammans!

Hur tidskrävande är det att vara med i SM?
SM är en av grupperna som tar lite mindre tid. Vi har möten en gång i veckan och planerar våra evenemang och sen när det börjar närma sig en fest eller pub så kör vi järnet!

Vad krävs det för förkunskaper?
Inga förkunskaper krävs men kan vara bra om du tycker det är kul att stå i bar och laga mat.

Varför ska man söka Jubelspexet och speciellt SM?
För att spexet är det absolut roligaste man kan göra på sektionen! Det är så oerhört roligt och man lär känna många olika människor från alla årskurser. SM är kanske den gruppen som har liiiite roligare än alla andra, vi hänger mycket på fritiden och har riktigt roligt när vi fixar fest!

Vad tycker du är roligast med att få vara med i Jubelspexet?
Den fantastiska gemenskapen man får! Det är bara i spexet man kan lära känna så många olika människor från alla årskurser och ha superkul tillsammans!