Spexmästeriet

André – SM

Vad gör SM?
Spexmästeriet ser till att alla grupper får en bra sammanhållning och tid att umgås utöver det teaterrelaterade. Detta i form av interna spexfester och pubar. Vi lagar även mycket mat och fika till Jubelspexet för att se till att alla håller sig glada och taggade! Kort och gott så är det Spexmästeriet som taggar igång Jubelspexet!
 

Hur tidskrävande är det att vara med i SM?
Spexmästeriet har ett lunchmöte i veckan följt av bakning en gång varannan vecka. Utöver det har vi fyra spexfester och en pub att planera och utföra samt två luncher att laga under spexåret. Sen kommer vi självklart att ha flera häng med gruppen för att lära känna varandra ännu bättre!
 

Vilka förkunskaper krävs?
Inga förkunskaper krävs för att söka Spexmästeriet men det är alltid kul om man gillar matlagning och bakning eller såklart fixa storslagna fester!!
 

Varför ska man söka Jubelspexet och speciellt Spexmästeriet?
Om du vill vara sektionsaktiv så är det värt att nämna att Jubelspexet är störst på sektionen. Att vara en del av något så stort och väletablerat är oerhört mäktigt bara det! Att sedan vara med i SM och genomföra stora event för alla i spexet är väldigt häftigt, kul och lärorikt!
 

Vad tycker ni är roligast med Jubelspexet?
Det allra roligaste med att vara med i Jubelspexet är människorna. Att få chansen att lära känna så många på sektionen är extremt kul. Att sedan vara tillsammans med dem och bygga upp ett spex är väldigt mäktigt, du kommer ha minnen som du har med dig resten av livet.