Spexmästeriet

hemsidanbilder-3Vem är du och vad har du för tidigare erfarenheter i Spexet?

Jag heter Matilda, har lyckats med 26 jordsnurr och går mitt andra år på Maskin. Kommer ursprungligen från Timrå men flyttade till Sthlm direkt efter gymnasiet. Under mitt första år så engagerade jag mig i Jubelspexet och… *trumvirvel*…Spexmästeriet, ofta förkortat SM.

Vad gör SM?
SM hjälper till att hålla den härliga stämningen i Jubelspexet genom att anordna spexfester och pubar för alla som är med. Vi är även den grupp som älskar att baka och laga mat, vilket är fiffigt då SM står för en del fikor och luncher under året. Kort och gott så är det SM som skapar Bra Drag i Jubelspexet!

Hur tidskrävande är det att vara med i SM?
SM har både lugna och intensiva perioder. Vi träffas för lunchmöte och chill en gång i veckan och planerar våra event. När eventet närmar sig så gör vi allt i vår makt för att skapa dat ”Bra Drag”.

Vad krävs det för förkunskaper?
Inget förkunskapskrav finnes för SM! Det är dock en god idé att tycka att det är trevligt att stå i köket och/eller i bar.

Varför ska en söka Jubelspexet och speciellt SM?
Jubelspexet är en av de roligaste sakerna som sker på sektionen! SM är den grupp som skapar möjligheter för alla grupper att umgås, både inom och utanför sin grupp, vilket bidrar till en bra sammanhållning mellan alla spexare under året. I SM så ser vi även till att ha rejäla internfester/häng och ha riktigt riktigt kul innan, under och efter ett event vi anordnat!

Vad tycker du är roligast med att få vara med i Jubelspexet?
Att få lära känna fantastiska människor från hela sektionen, och inte bara den egna årskursen, samt att vara med och bidra till ett spex som alla kan dra glädje av!